Marie i Japan - onsdag den 22. januar 2003


Tilbage

Vi har sendt kort til Daniel, der har fødselsdag i dag. Kl. 7:15 er jeg klar til sidste kurbad. Der var kæmpe morgenbuffet. Jeg startede ud traditionelt men fik alligevel mod til at smage næsten alle specialiteterne. Inden vi forlod hotellet, skulle vi lige prøve en rulle-rutchebane. Sjovt! Det foregik med et tæppe under numsen og så ellers deruda’

Vi havde ønsket os en sejltur og et kig på perleøen. Det fik vi. På sejlturen fodrede vi fugle i luften. Vejret var med os. Der var flot solskin. På perleøen ankom vi lige rettids til at se, hvordan de dykkede efter perlemuslinger. Der var ikke ret mange besøgende den dag, så der var rig mulighed for at gå rundt og snuse. Vi kunne efter prisniveauet se, at det var godt, at jeg havde købt perlekæde.

Vi havde også snakket om en gåtur i strandkanten, men det kunne ikke lade sig gøre fordi der ingen sandstrand var der – kun utilgængelige klipper.

Vi fandt et sted til lidt frokost. Der var jeg efterhånden gået tom på batteriet. Det hjalp med lidt mad. Så var der 2 timer med tog hjem til hyggemad, isvafler, slik og frugtfad – og tegnefilm.

1
2
3
4
5